Wettelijk of ceremonieel trouwen in Italië

Honeymoon
Vakantie
Honeymoon Vakantie
Trouwen in Toscane

Wettelijk of ceremonieel trouwen in Italië

Wie droomt er niet van een huwelijk of trouw in Italië? Wettelijk of ceremonieel trouwen in Italië zonder zorgen en perfect op voorhand tot in de puntjes verzorgd.

Maak een afspraak

Honeymoonvakantie organiseert meer dan 15 jaar wettelijke huwelijken, ceremonieel trouwen, bruiloften en privé-evenementen in Italië.

Welke voordelen biedt Honeymoonvakantie bij het organiseren van een wettelijk of ceremonieel huwelijk in Italië?

Onze troeven bij het organiseren en het tot in de puntjes uitwerken van jullie huwelijk in Italië zijn:

  • alles wordt op maat uitgewerkt volgens jullie wensen en budget, géén standaardpakketten

  • één aanspreekpunt bij het regelen van al het papierwerk en de wettelijke verplichtingen voor een burgelijk huwelijk in Italië

  • de volledige organisatie en planning van het huwelijk tot het feest in verschillende verblijfsmogelijkheden

  • verzekerd tegen financieel onvermogen bij faling

  • alle extra's worden op voorhand besproken en gereserveerd zonder zorgen

  • uitgebreid aanbod aan excursies zoals bv. een dagtocht met een Ferrari cabrio, begeleide bezoeken, wijnproeven, enz.

  • Vooraf alles perfect geregeld en betaald zodoende jullie optimaal zonder extra's ter plaatse 100 procent kunnen genieten van jullie huwelijksfeest

Waar kan er wettelijk of ceremonieel getrouwd worden in Italië?

Welke locatie jullie ook kiezen voor het wettelijk of het ceremonieel huwelijk in Italie, onze ervaren tweetalige weddingplanners ter plaatse helpen jullie graag met het kiezen van de juiste locatie, de perfecte setting van de ceremonie, de huur van de villa of het hotel, de keuze van de maaltijden, de fotograaf, bloemstukken, muziek, enz.

Jullie wettelijke of ceremoniële trouw in Italië wordt ongetwijfeld de mooiste dag van jullie leven.

Onze meest verkochte huwelijksbestemmingen in Italië zijn:

Toscane, Rome, Venetië, Firenze, het Garda meer, Sorrento, het Como meer, Positano en Ravello

Meestal verloopt het wettelijk huwelijk in een prachtig Italiaanse stadhuis in prachtige steden of het platteland. De stadhuizen van deze Italiaanse steden zijn meestal eeuwenoude palazzo's, met originele fresco's en andere historische architectonische details.

Een ceremonie bruiloft gaat vaak door in een villa, een hotel of in een romantisch kerkje, een Middeleeuws kasteel, een prachtige Italiaanse tuinen, of zowat elke andere locatie die jullie kunnen bedenken. Het feest kan dan nadien perfect doorgaan in het gekozen verblijf zoals een een elegante villa uit het Renaissance tijdperk of een andere leuke afgehuurde locatie.

Zijn jullie al wettelijk getrouwd in België of wensen jullie de huwelijksbeloften opnieuw te vernieuwen in Italië, alles kan zorgeloos door ons georganiseerd worden op voorhand.

Hoe gaat het organiseren van een wettelijk huwelijk in zijn werk?

Eerst en vooral wordt in een eerste vrijblijvend gesprek op kantoor nagegaan welke jullie verwachtingen zijn. Zie dit zoals het bezoek aan een feestzaal of het kiezen een feest organisator in België. Vanop afstand zonder voorafgaand plaatsbezoek kiezen jullie ongetwijfeld ook jullie huwelijkszaal of droomlocatie niet. Daarom is een eerste kennismaking op kantoor van belang.

Volgens het vooropgestelde budget wordt er door ons nagezien welke de mogelijkheden zijn en welke huwelijkslocaties er in aanmerking kunnen komen. Ligt het voorstel in de lijn van de verwachtingen, dan gaan wij aan de slag. Hou rekening dat het volledig uitwerken van een huwelijk op maat veel tijd in beslag neemt aan onze kant. Wij contacteren de locaties ter plaatse en zien na welke vrije data er mogelijk zijn, de hotels en dienstverleners worden gecontacteerd om hun gepersonaliseerd voorstel over te maken, enz. Hiervoor vragen wij een opstartkost afhankelijk van het soort huwelijk er dient georganiseerd te worden.

Zo wie zo begint bij een wettelijk huwelijk of een ceremonieel huwelijk met de locatie en de datum?

Stap 1 kies jullie droomlocatie in Italië
Stap 2 kies jullie type huwelijk hetzij wettelijk of ceremonieel trouwen in Italië
Stap 3 kies extra's zoals vervoer, maaltijden, excursies, enz.
Stap 4 ontvang jullie voorstel en waar nodig kunnen we dit nadien samen fine tunen tot jullie droomhuwelijk

Wat kost een huwelijk in Italië?

Aangezien onze meeste klanten volledig voor maatwerk kiezen, liggen de bedragen vrij uiteenlopend. Daarom hebben we enkele standaardpakketten uitgewerkt om een idee te geven omtrent budget.

Romantisch trouwen in Siena op de Middeleeuwse toren met een prachtig zicht op de stad

Het ceremonieel huwelijk voor jullie twee inclusief fotograaf voor 2 uur op het dakterras in Siena
Maximum 20 genodigden op het unieke dakterras. Opmerking er is géén lift aangewezig
Prijs inclusief aankleding, wedding coordinator, bloemen, foto cd vanaf 3.999 euro voor het pakket

Uiteraard kunnen extra's zoals verblijf, transport, diner, muziek erbij geboekt worden. De prijs hiervan is sterk afhankelijk van het aantal personen, categorie luxe, enz.

Wettelijk trouwen aan het Como meer in de exclusieve Villa di Balbianello

Het huwelijk voor jullie twee inclusief de wettelijke documenten van het stadhuis en voltrekking van het huwelijk
De huwelijksceremonie aan het Como meer in de Villa di Balbianello
Deze unieke locatie aan het meer waar scenes uit James Bond Casino Royale en Star Wars zijn opgenomen is een echte droomlocatie
Alle toeslagen voor het stadhuis, aankleding, stoelen, bloemen
Enkel op maandag, woensdag en zaterdag trouwen mogelijk van 10.00u tot 19.00u
Maximum 10 genodigden, extra genodigden op aanvraag
Prijs inclusief aankleding, wedding coordinator en bloemen vanaf 7.999 euro voor 10 personen

Receptie nadien of diner extra mogelijk. Uiteraard kunnen extra's zoals verblijf, fotograaf, transport, diner en muziek erbij geboekt worden. De prijs hiervan is sterk afhankelijk van het aantal personen, categorie luxe, enz.

De prachtige Villa del Balbianello verheft zich op een adembenemend steile kaap boven het Comomeer. De loggia biedt een prachtig uitzicht op het majestueuze meer: ​​enerzijds zien jullie het Tremezzina-gebied, dat uitkomt op het hart van het meer, terwijl aan de andere kant naar het eiland Comacina ligt.

De highlight van deze villa is de panoramische terrastuin, die wordt gedomineerd door de elegante loggia. De tuin is een echt meesterwerk, waarin elke element zicht heeft op het meer. Villa Balbianello is een van de beste locaties om van uw bruiloft te genieten. Zowel burgerlijke huwelijken als ceremonieel of symbolisch trouwen kunnen zich hier plaatsvinden.

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkt huwelijk op maat in de Italië volledig samengesteld volgens jullie budget en persoonlijke voorkeur.

huwelijksreis naar Italië
Huwelijksbelofte hernieuwen in het buitenland
Trouwen in Toscane
Trouwen in Rome
Trouwen op het strand in Italië