Huwelijksreis naar Zuid Afrika

huwelijksreis  Zuid Afrika

Huwelijksreis naar Zuid Afrika

Ga op safari in Zuid Afrika en ontdek de big five tijdens jullie huwelijksreis. Geniet met een glaasje wijn in Kaapstad op een leuk terrasje met zicht op de tafelberg.

Contacteer ons

Onze favoriete bestemmingen voor huwelijksreizen en honeymoon vakanties

Huwelijksreisbestemming Zuid-Afrika

Zuid-Afrika , een populaire huwelijksreisbestemming om te combineren met één van de eilanden in de Indische Oceaan , verdient het om op zichzelf al op onze lijst met de beste huwelijksreisbestemmingen te staan.

Wereldwijd bekend om zijn safari's, prachtige natuur en cultuur is dit een topper voor wie houdt van natuur gecombineerd met cultuur, lekker eten, wijn proeven telkens in een verblijf met net dat tikkeltje meer.

Onze koppeltjes verblijven tijdens hun huwelijksreis in Zuid-Afrika voornamelijk in kleinschalige en milieu vriendelijke lodges, al dan niet met een overloopzwembad dat soms ook dienst doen als waterpoel voor de omringende dieren in het wild.

Reizen in Zuid-Afrika is naast the big five spotten in het Krugerpark ook het bruisende V&A Waterfront in Kaapstad ontdekken. Verblijf in Kaapstad aan het strand met achterliggend de platte Tafelberg, of geniet op een exlcusief wijndomein in één van de valleien van de wijnlanden.

Spot zeker en vast de pinguïns bij Boulders Bay (hoewel er kolonies te vinden zijn van het zuiden van Namibië rond de Zuid-Afrikaanse kust tot aan Port Elizabeth) of ga met de boot naar Robben eiland.

Veel pasgetrouwden huren een auto, of beter nog wagen met een privégids, en gaan onder andere naar de Tuinroute of Route 62 langs de West-Kaap verkennen op eigen tempo.

Wanneer is de beste reisperiode om op huwelijksreis te vertrekken naar Zuid-Afrika?

De beste tijd om Zuid-Afrika te bezoeken is van mei tot september, vooral als je van plan bent om op safari te gaan, aangezien de koelere wintermaanden in de noordelijke regio's ideale omstandigheden creëren om groot wild te zien. Andere regio's kan je ook gedurende gans het jaar op eigen tempo gaan verkennen.

Waar verblijf je het best op honeymoon vakantie in Zuid-Afrika?

Hoewel het land talloze particuliere pensions en lodges aanbiedt, die allemaal hun unieke charme hebben, reserveren wij vaak voor onze pasgetrouwden kleineschalige luxe lodges en werken we ter plaatse met een Vlaamse agent. Wens je iets groter en exclusiever dan kan je verblijven in de One&Only Kaapstad of in de exclusieve safari lodge Londolozi, een relais et chateaux toplodge waar het safari gevoel een extra luxe dimentie krijgt . Dit hotel te Kaapstad heeft een uitstekende ligging aan de levendige haven van de stad en wordt omlijst door de majestueuze top van de Tafelberg, wat zorgt voor een magisch uitzicht bij zonsondergang. Londolozi ligt in een private concessie tenmidden de natuur van het Krugerpark.

Tal van unieke rondreizen in Zuid-Afrika zijn terug te vinden op onze website Beleefvakantie.be

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkt reisvoorstel op maat in Zuid-Afrika volledig uitgewerkt volgens jullie budget en persoonlijke voorkeur.

huwelijksreis  Zuid Afrika
huwelijksreis naar Zuid Afrika
honeymoon vakantie Zuid Afrika
Huwelijksreizen naar Zuid Afrika
huwelijksreis Afrika