Huwelijksreizen

Honeymoon
Vakantie
Honeymoon Vakantie
Trouwen op Ibiza

Huwelijksreizen

Huwelijksreizen op maat, gratis verblijf voor bruid in bepaalde hotels

Maak een afspraak

Boek uw honeymoonvakantie bij de reisspecialist huwelijksreizen en trouwen in het buitenland

Laat u ontzorgen bij het zoeken naar uw honeymoonvakantie. Ontdek onze huwelijksreizen op maat volgens uw budget en reiswensen. Droombestemmingen en hotels met extra kortingen voor de bruid.

Honeymoon in Afrika

Huwelijksreis naar Afrika

Huwelijksreis

Ga op safari en ontdek de big five tijdens onze rondreis met privé chauffeur. U verblijft in luxe lodges gelegen in privé reservaten. Off road met een 4X4 voertuig komt u tot bij de wilde dieren. Onze rondreizen Kenia, Zuid-Afrika, Oeganda, Tanzania vindt u op de website van Beleefvakantie.be, de reisspecialist voor rondreizen en vakantie op maat in Afrika.

Trouwen op een cruise

Huwelijksreis op luxe cruise

Huwelijksreis

Vaar mee met een kleine luxe jacht en ontdek verlaten exotische stranden of ga op verkenning in de natuur. Cruise vakanties op maat bij Honeymoonvakantie betekent ontdekken en genieten van het echte cruise gevoel. Een ceremonieel huwelijk is mogelijk op het buiten dek. Met Honeymoonvakantie opteren wij steeds voor huwelijken op kleinere luxe cruise schepen.

Trouwen op het strand in Italië

Huwelijksreis naar Italië

Huwelijksreis

Reis door het prachtige Italië en ontdek Toscane op eigen tempo met huurwagen. Een bezoek aan Rome mag zeker niet ontbreken. Geniet van een gelato op het San Marco plein in Venetië of van een lekkere pizza in Firenze. In Italië hebben we tal van luxe villa's in verhuring of charme hotels in ons aanbod, ideaal voor een honeymoonvakantie of een trouwfeest in Italië.

Trouwen in Azië

Huwelijksreis naar Azië

Huwelijksreis

Ontdek Bali, Thailand of Vietnam tijdens een honeymoonvakantie. Je start met een rondreis op maat en eindigt aan een exotisch strand. Een huwelijksreis in Azië biedt vele mogelijkheden om bezienswaardigheden, cultuur en strand te combineren. Laat je verleiden door het Oosten en boek uw huwelijksreis bij de reisspecialist voor huwelijksreizen op maat.

Huwelijksreis op Mauritius

Huwelijksreis naar Mauritius

Huwelijksreis

Wie droomt niet van een huwelijksreis naar Mauritius? Ons favoriet eiland waar prachtige stranden worden gecombineerd met een indrukwekkende natuur. Proef van de lokale keuken of ga op stap een huurauto en ontdek tijdens uw honeymoonvakantie het eiland op je eentje. Prachtige luxe hotels met vaak extra kortingen voor de bruid bij honeymoon in Mauritius.

Huwelijksreis naar Bali

Huwelijksreis naar Bali

Huwelijksreis

Bali het godeneiland met zijn prachtige rijstvelden en vulkaan is de ideale honeymoon bestemming tijdens onze zomermaanden. Op Bali vindt u de ideale combinatie van strand, natuur en cultuur. Tijdens een mini rondreis op honeymoonvakantie ontdekt u op Bali tempels, jungle, witte zandstanden en een gastvrije lokale bevolking, kortom de honeymoonbestemming in Azië.

Honeymoon naar de Malediven

Huwelijksreis naar de Malediven

Huwelijksreis

Parelwitte zandstranden met helder blauw water en schitterende hotels. De tropische eilanden van de Malediven staan garant voor een paradijselijke strandvakantie gelegen in de Indische Oceaan. Omgeven door wuivende palmen, een helderblauwe zee met prachtige riffen, komt u er zeker volop tot rust.

luxe huwelijksreis naar de Seychellen

Huwelijksreis naar Seychellen

Huwelijksreis

Ontdek de prachtige eilanden van de Seychellen tijdens een honeymoonvakantie op maat. Bezoek de reuze schildpadden en neem daarna een duik in het helderblauw water. Toch liever actief en een trektocht in de groene natuur? Alles kan. Trouw op de Seychellen op een idyllisch wit zandstrand met rotsen.

Huwelijksreis naar Amerika

Huwelijksreis naar Amerika

Huwelijksreis

Combineer New York met de west kust van de USA en geniet van city, natuur en spectaculaire nationale parken. Een huwelijksreis op maat in de VS kan met een huurwagen, gps en een volledig op voorhand uitgewerkt reisplan zodoende u ter plaatse volop kunt genieten. Ceremonieel trouwen kan in Vegas.

Huwelijksreis naar Zuid Afrika

Huwelijksreis naar Zuid-Afrika

Huwelijksreis

Bezoek het bruisende Kaapstad en ga op safari in één van de vele privé wildparken in het Kruger. Tijdens uw honeymoonvakantie op maat in Zuid-Afrika verkent u met huurwagen de prachtige natuur en verblijft u in kleinschalige lodges. Een huwelijksreis naar Zuid-Afrika is een constante ontdekking van afwisselende landschappen, couleure locale en natuur.

Huwelijksreis naar Peru

Huwelijksreis naar Peru

Huwelijksreis

Beklim de machtige Machu Picchu, ontdek de gezellige stad Cuzco of geniet van een spectaculaire Orient Express treinreis door de Andes. Een huwelijksreis op maat naar Peru is Inca cultuur, oude steden en coleur locale ontdekken. Onze honeymoon rondreis met privé gids chauffeur in Peru is al jarenlang onze absolute topper in Latijns Amerika.

Huwelijksreis in de Caraïben

Huwelijksreis naar de Caraïben

Huwelijksreis

Boek uw huwelijksreis naar de Caraïben en ontdek de vele eilanden. Een combinatie van eilanden zoals Aruba en Curaçao is perfect mogelijk voor een huwelijksreis. Meerdere eilanden ontdekken kan ook met een zeiljacht of een luxe cruise vakantie. Naast prachtige witte zandstanden bieden de Caraïben ook groene natuureilanden met coleur locale.

Huwelijksreis op maat

Honeymoon vakantie

uw droomvakantie op maat

Huwelijksreis op maat volgens uw wensen en budget

Maak een afspraak
Huwelijksreizen & trouwen in het buitenland, maak een afspraak met huwelijksreis specialisten Nathalie en Wim
Jouw vakantie op maat in drie stappen

Stap 1

Maak een afspraak voor een videogesprek of kom langs.

Maak een afspraak

Stap 2

Ontvang uw persoonlijk reisvoorstel op maat, we bespreken dit samen.

Stap 3

Boek veilig en vertrouwd uw droomvakantie zonder zorgen.