Over Honeymoonvakantie

Honeymoon
Vakantie
Honeymoon Vakantie
Wettelijk huwen in het buitenland

Over ons

Boek uw huwelijkseis veilig en zonder zorgen bij de honeymoonvakantie reisspecialist

Maak een afspraak

Zorgeloos uw huwelijksreis of trouw in het buitenland regelen bij een echte professional

Sinds 1998 organiseren wij huwelijken in het buitenland en werken we onvergetelijke honeymoonvakantie of huwelijksreizen uit met net dat tikkeltje meer.

Huwelijksreizen en trouwen in het buitenland, spreek af met Nathalie en Wim

Wij zijn verzekerd tegen financieel onvermogen en betalen uw pakketreis terug bij faillissement

OVER HONEYMOONVAKANTIE

Wist je dat wij als erkend reisorganisator verzekerd zijn tegen financieel onvermogen bij Amlin. Zo bent u altijd zeker van uw centjes. Bij faling worden alle diensten uit uw pakketreis terugbetaald. Géén onnodig risico van rechtstreekse boekingen aan een partij of hotel dat je niet kent. Met Honeymoonvakantie waken wij ook over de kwaliteit van onze dienstverleners en hotels ter plaatse. Jaarlijks bezoeken wij diverse bestemmingen om de controle op kwaliteit te waarborgen. Ook nieuwe hotels en excursies worden zo ontdekt en persoonlijk goed gekeurd. Door onze jarenlange samenwerking met vele hotels hebben wij vaak deals met ongekende kortingen waardoor boeken via ons juist interessant wordt.

Trouwen in Toscane

Meer dan 25 jaar ervaring in de reiswereld en huwelijksreizen op maat, en dat telt.

Over Honeymoonvakantie

Zelf trouwden we wettelijk op Mauritius om alles uiteraard eerst zelf te proberen. Wij waren alvast super enthousiast. Enkele voordelen van trouwen in het buitenland zijn onder andere géén huur van een feestzaal, géén ongewilde gevraagde gasten en betaalbaar vanaf 2.500 euro per persoon. Met trouwen in het buitenland combineert u een wettelijk huwelijk of een ceremonieel huwelijk met een honeymoon verblijf, leuk toch? Toch liever familie of vrienden mee, géén probleem van luxe villa tot hotel, steeds binnen uw budget. Van bloemenboeket en kapper tot fotograaf en wedding coördinator alles zorgeloos op voorhand samen met u geregeld zodoende u optimaal ter plaatse kunt genieten van de mooiste vakantie in uw leven.

Beleefvakantie op maat

Welke zijn populairste bestemmingen voor trouwen in het buitenland en huwelijksreizen?

OVER HONEYMOONVAKANTIE

Onze toppers voor trouwen in het buitenland zijn ongetwijfeld Mauritius, Seychellen, Malediven, Bali, Frans Polynesië en de Nederlandse Antillen Aruba en Curaçao. Ook is trouwen op een cruise één van de vele mogelijkheden die we feilloos tot in de puntjes voor u kunnen uitwerken. Jaarlijks trouwen vele koppeltjes ceremonieel of wettelijk met Honeymoonvakantie. Op onze favoriete reisbestemmingen hebben wij speciale prijzen waardoor u nooit teveel betaald. Zowel Honeymoonvakantie.be als Beleefvakantie.be, de specialist in unieke rondreizen op maat zijn brands van Parmentier Travel uit Izegem.

Huwelijksreis op Mauritius

Honeymoon vakantie

Uitzonderlijke promotie gratis verblijf voor de bruid

Wist je dat de bruid in bepaalde hotels gratis verblijft ? Met Honeymoonvakantie hebben we speciale deals met hotels waar we vaak samen mee werken. Benieuwd alvast?

Maak een afspraak
Huwelijksreizen & trouwen in het buitenland, maak een afspraak met huwelijksreis specialisten Nathalie en Wim
Jouw vakantie op maat in drie stappen

Stap 1

Maak een afspraak voor een videogesprek of kom langs.

Maak een afspraak

Stap 2

Ontvang uw persoonlijk reisvoorstel op maat, we bespreken dit samen.

Stap 3

Boek veilig en vertrouwd uw droomvakantie zonder zorgen.