Huwelijksreis naar Griekenland

huwelijkreis Griekenland

Huwelijksreis naar Griekenland

Boek jullie huwelijksreis naar Griekenland, het land met zijn rijke geschiedenis en mythologie en geniet van een raki op een terrasje aan de Middellandse Zee.

Contacteer ons

Onze favoriete bestemmingen voor huwelijksreizen en huwelijksreis vakanties

Huwelijksreisbestemming Griekenland

Er is iets zo fascinerends dan Griekenland en de Griekse eilanden. De eenvoudige schoonheid, de rijke geschiedenis en mythologie, de ruige wildernis die naar wilde bloemen ruikt, de perfecte combinatie van blauw en wit. Al dat licht! Oogverblindend op kleine witgekalkte kerkkoepels en vissershuisjes die in de rotsen zijn gebouwd. Vergeet natuurlijk niet het ongelooflijke blauw van de zee en de lucht in lange, hete zomers die het grootste deel van het jaar lijken te duren.

Hoe afgelegen wensen jullie de huwelijksvakantie door te brengen? Op één van de honderden eilanden, hun namen als goden en monsters – de Cycladen , de Ioniërs ; Thassos en Zakinthos en Spetses - elk met hun eigen karakter. Eén van de meest fotogenieke daarvan is Santorini , een paradijs voor huwelijksreizen. Het is absurd mooi, maar dankzij het natuurlijke amfitheater van de caldera krijgt iedereen een zicht op die witgekalkte dorpjes met een ononderbroken uitzicht op de vulkaan en de diepste blauwe zee. Bij zonsondergang kleurt de ondergaande zon de dorpen roze en honing-goud.

Welke is de beste periode voor een huwelijksreis naar Griekenland?

De lente of vroege zomer zijn meestal zonnig zonder al te veel drukte, terwijl de meeste eilanden ook tot ver in de herfst warm blijven.

Waar verblijven jullie het best tijdens de honeymoon vakantie in Griekenland?

Onze favoriete boutique hotels voor koppels zijn op Santorini en Mykonos. Lekker genieten van een villa of hotelkamer aan het strand al dan niet met een private pool, wat wenst een honeymoonkoppel nog meer? Al eens gedacht aan een zeilvakantie naar enkele Griekse eilanden?

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkte huwelijksreis op maat naar Griekenland volledig uitgewerkt volgens jullie budget en persoonlijke voorkeur.

huwelijksvakantie naar Griekenland
huwelijksreis naar Griekenland
honeymoonvakantie naar Griekenland
honeymoonreis Griekenland
huwelijksreis op cruise griekenland