Trouwen in het buitenland - Honeymoon Vakantie

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland, alles zorgeloos op voorhand geregeld

Zoek niet verder voor een uniek huwelijk in het buitenland. Wij bereiden de wettelijke of ceremoniële gebeurtenis van uw keuze voor op een prachtige droombestemmingen.

Contacteer ons

Bruiloft van uw dromen in het buitenland

Maak u geen zorgen over papierwerk of wettelijke formaliteiten als u in het buitenland trouwt. Wij regelen alles zorgeloos op voorhand zodoende u tijdens uw huwelijksreis vollop kunt genieten!

Trouwen in het buitenland - Wettelijk trouwen in het buitenland

Wettelijk trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Plant u een bruiloft? Wees gerust - wij nemen al uw zorgen weg. Wij regelen vooraf alle noodzakelijke documenten voor uw wettelijk huwelijk, zonder gedoe, zonder papierwerk of stress ter plaatse. Alle extra's worden vooraf betaald en bij de boeking geregeld. Onze lokale agent ter plaatse ondersteunt u waar nodig. Wij verzorgen al vele jaren wettelijke huwelijken in het buitenland, waaronder Italië, Toscane, Mauritius, de Seychellen en Frans Polynesië; enkele van onze populairste bestemmingen zijn Las Vegas, Hawaï of de Nederlandse Antillen, waarbij Aruba en Curaçao bovenaan onze lijst staan.

Trouwen in het buitenland - Ceremonieel trouwen in het buitenland

Ceremonieel trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Een ceremonieel huwelijk op een buitenlandse unieke locatie kan voor verschillende cermoniële geloofsreligies of gewoonweg via een zelf geschreven huwelijksgelofte. Op iedere bestemming kan dit anders ingevuld worden. Een ceremonieel huwelijk op Bali gebeurt meestal volgens de Balinese gewoonten. In Italië hebben we bijvoorbeeld enkele pittoreske kerken of gewoonweg trouwen met de blote voeten op strand. Zowel christelijke ceremoniële huwelijken als ceremoniële huwelijken voor moslims zijn mogelijk. Een ja woord met een zelf geschreven speech op het strand, onder een prieeltje of in een luxe villa, alles kan.

Trouwen in het buitenland - Trouwbelofte hernieuwen in het buitenland

Trouwbelofte hernieuwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Er zijn tal van mogelijkheden om uw geloften te vernieuwen of uw jubileum te vieren. U kunt dit zonder zorgen in het buitenland doen - wij regelen alles vooraf, zodat u met gemak van dit unieke moment kunt genieten. Voor sommige mensen is het kiezen van een bestemming in het buitenland voor hun tweede huwelijksceremonie intrigerend, zoals Griekenland, Spanje en Italië! Het vernieuwen van huwelijksgeloften in het buitenland is de laatste jaren in opkomst. Echtparen verlangen ernaar voor vrienden en familie opnieuw te bevestigen waarom zij destijds voor elkaar hebben gekozen.

Trouwen in het buitenland

Honeymoon Vakantie promotie

Honeymoon Vakantie - Promoties

Huwelijksreizen

Uitzonderlijke promoties tot - 70%

Ontdek onze huwelijksreizen op maat en geniet van hoge kortingen voor de bruid op bepaalde vakantie bestemmingen.

Contacteer ons