Ceremonieel huwelijk in het buitenland

Honeymoonvakantie in Sri Lanka

Ceremonieel trouwen in het buitenland

Uw ceremonieel huwelijk perfect geregeld in het buitenland

Contacteer ons

Ceremonieel trouwen in het buitenland op maat

Onze voordelen bij uw ceremonieel huwelijk in het buitenland

  • Sinds 1998 organiseren wij voor u zorgeloos uw ceremonieel huwelijk op de mooiste vakantie locaties en honeymoon bestemmingen ter wereld. De meeste honeymoon bestemmingen kennen voor ons géén geheimen meer en worden zorgvuldig na bezoek gecontroleerd en goedgekeurd.

  • Wij werken volledig onafhankelijk en zelfstandig uw ceremonieel trouwfeest in het buitenland steeds op maat uit. Géén massa of standaardreizen maar volledig maatwerk, en dit steeds volgens uw wensen en budget.

  • Zelf dient u geen papieren rompslomp of bijkomende reservaties ter plaatse te regelen zoals de kapper, bloemen,,..
    U hoeft enkel zonder zorgen optimaal te genieten van dit unieke trouwmoment.

  • Alle extra's zijn steeds op voorhand betaald en geregeld bij boeking. Uw mooiste moment zorgeloos op voorhand vastgelegd aan een scherpe prijs omdat wij vele uitzonderlijke kortingen en voordelen voor de bruid en bruidegom krijgen die u rechtstreeks bij het hotel of het internet niet terug vindt.

  • Wij werken met de beste lokale wedding coördinators die alles ter plaatse voor u tot in de puntjes verzorgen. Begeleiding van begin tot einde.

  • De mooiste honeymoon bestemmingen en hotels hebben wij voor u reeds ter plaatse bezocht en goedgekeurd. Liever eerst een rondreis op maat? Dan kan, via Beleefvakantie.be maken we vaak de mooiste combinaties van rondreizen op maat met unieke strandvakanties of honeymoon vakanties.

Hoe ceremonieel trouwen in het buitenland zonder zorgen?

Welke zijn de mogelijkheden bij een ceremonieel trouwfeest in het buitenland?

Een ceremonieel huwelijk op een buitenlandse unieke locatie kan voor verschillende geloofsbelijdenissen of gewoonweg via een zelf geschreven huwelijksgelofte. Op iedere bestemming kan dit anders naar wens ingevuld worden. Een ceremonieel huwelijk op Bali gebeurt meestal volgens de Balinese gewoontjes. In Italië hebben we bijvoorbeeld enkele pittoreske kerkjes of huw gewoonweg ceremonieel met de blote voeten op strand. Zowel christelijke ceremoniële huwelijken als ceremoniële huwelijken voor moslims zijn mogelijk. Een ja woord met een zelf geschreven speech op het strand, onder een prieeltje of in een luxe villa, alles kan.

Wie kan het ceremonieel huwelijk in het buitenland bijwonen?

Gewoonweg lekker met jullie twee als bruidskoppel of al dan niet in beperkte kring met vrienden en familie. Eerder gedacht aan een groot huwelijksfeest met veel genodigden? Alles kan, we hebben prachtige villa's op de mooiste trouwlocaties..

Dient een ceremonieel huwelijk op voorhand geboekt te worden of kan dit ter plaatse?

Meestal dient u dit ruime tijd op voorhand te reserveren. De meeste kwaliteitshotels laten namelijk slechts één ceremonieel huwelijk in het hotel per dag toe. Ook komt er veel op voorhand bij kijken zoals bloemen, muziek, haarkapper, visagist, fotograaf en zo verder. Belangrijk is om de ceremoniële huwelijksdatum zelf vroeg vast te leggen.

Waar wordt het vaakst ceremonieel gehuwd in het buitenland?

Dichtbij is Italië ongetwijfeld onze topper. Of het nu Toscane wordt of toch liever een wit strand in Sardinië, wij regelen dit voor u. Daarnaast wordt Ibiza gekozen om zijn unieke sfeer. Onze meest geboekte reisbestemmingen voor huwelijksreizen en ceremoniële huwelijken zijn ongetwijfeld Bali, Mauritius, Malediven en de Seychellen.

Wettelijk trouwen in het buitenland

Honeymoon vakanties

Uitzonderlijke promoties tot - 70%

Ontdek onze vakanties op maat en geniet van hoge kortingen voor de bruid op bepaalde honeymoon bestemmingen

Contacteer ons