Huwelijkslijst voor honeymoon vakantie

Honeymoon naar de Malediven

Huwelijkslijst honeymoon vakantie

Géén traditionele huwelijkslijst maar leuke extra's en cadeaus tijdens uw honeymoonvakantie

Contacteer ons

Leg voor jullie huwelijksreis een huwelijkslijst aan en geniet kosteloos van extra's op honeymoon

Zwem tussen de dolfijnen of geniet van een Balinese massage tijdens jullie huwelijksreis. Deze leuke extra's kunnen door de genodigden vooraf online betaald als cadeau gegeven worden.

Trouwen in Rome

Hoe leg je een huwelijkslijst voor een honeymoon vakantie aan?

Huwelijkslijst honeymoon vakantie

Na de reservatie van de huwelijksreis gaan we samen een huwelijkslijst opstellen. Op iedere bestemming hebben wij een lijst met tal van leuke activiteiten en extra's. Dit kan gaan van een kamerupgrade, een flesje bubbels tot een massage. Voorafgaand maken we een lijst op met jullie extra's. Nadien wordt alles online gezet en kan de lijst met jullie gewenste cadeaus worden gedeeld.

Trouwen in villa in Italië

Op welke manier kan een huwelijkscadeau besteld worden?

Huwelijkslijst honeymoon vakantie

Net zoals op een geboortelijst kunnen allerlei cadeaus door het huwelijkskoppel voorafgaand gekozen worden. Elke gast kiest volgens zijn budget het cadeau vermeldt op de gepersonaliseerde huwelijkslijst. Deze lijst is online beschikbaar. Bestelling kan zowel online als telefonisch. Nadien ontvangt het koppel een lijst van de door wie aangekochte extra's of cadeau's.

Massage tijdens een huwelijksreis

Welke zijn de meest gekozen extra's op de honeymoon lijst?

Huwelijkslijst honeymoon vakantie

Onze meest verkochte extra's op onze honeymoon bestemmingen zijn een flesje bubbels bij aankomst op de kamer, een kamer upgrade, een duikinitiatie, een Balinese massage of een kaarslicht diner op het strand. Afhankelijk van het budget kunnen helikoptervluchten, zeiltochten of andere leuke zaken toegevoegd worden. Iedere schenker en het koppel ontvangt een bewijs van het geschonken cadeau.

Honeymoonvakantie op de Malediven

Honeymoon vakantie

Uitzonderlijke promotie gratis verblijf voor de bruid

Wist je dat de bruid in bepaalde hotels gratis verblijft ? Met Honeymoonvakantie hebben we speciale deals met hotels waar we vaak samen mee werken. Benieuwd alvast?

Maak een afspraak