Huwelijksreis naar Italië

trouwen in Venetië

Huwelijksreis naar Italië

Dolce Italia, de huwelijksbestemming dichtbij voor verliefde koppeltjes. Of jullie nu van kuststeden of strand houden, Italië heeft het allemaal. Lekker genieten met een gelato op een terrasje of een lekkere pizza op een pleintje, dan is een reis naar Italië jullie ideale honeymoonbestemming.

Contacteer ons

Onze favoriete bestemmingen voor huwelijksreizen en huwelijksreis vakanties

Huwelijksreis met bestemming Italië en de Amalfi kust

Dichter bij huis, maar met de belofte van authentieke charme, wordt de Italiaanse kust van Amalfi algemeen beschouwd als een van 's werelds meest adembenemende kustlijnen, geliefd om zijn charmante stadjes, witgekalkte en gekleurde dorpjes en de glinsterende Middellandse Zee.

Het zal moeilijk zijn om hier een plek te vinden dat geen foto moment is, maar de Amalfi is veel meer dan de som van de getinte stranden en verborgen kustgrotten. Dit romantische gebied biedt een langzamer levenstempo en een gemakkelijke charme die zelfs de meest gespannen jonggehuwden in slaap wiegt in een doordringende rust.

Bezaaid met bossen, bergen, kleine vissersdorpjes en volop gelegenheid voor eilandhoppen, is het niet moeilijk om te zien hoe deze no-stress bestemming op de lijst van beste huwelijksreisbestemmingen komt. Voor maximale romantiek, huur een vintage auto met open dak en rijd zelf over de 50 km lange weg tussen de havenstad Salerno en de klif Sorrento, kronkelend langs grote villa's, terrasvormige wijngaarden en citroenboomgaarden op de kliffen.

Wanneer is de beste reisperiode voor een huwelijkreis naar de Italiaanse kust?

De beste tijd om de kust van Amalfi te bezoeken is in de lente en de herfst, met name mei en september.

Waar verblijf je het best aan de Amalfi kust voor een honeymoon vakantie?

Hotel Santa Caterina , genesteld in een van de mooiste hoeken van de kust van Amalfi, is bekend en geliefd vanwege zijn strandclub. De villa in Liberty-stijl uit het einde van de 19e eeuw heeft een zwembad met zeewater en een ongeëvenaard uitzicht vanaf de hoge rotswand waarop het staat.

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkte huwelijksreis op maat naar Italië volledig uitgewerkt volgens jullie budget en persoonlijke voorkeur.

trouwen in Italië
huwelijksreizen  naar Italië
huwelijksreis naar Italië
honeymoon reis Italië
honeymoon reis