Huwelijksreis naar de Malediven

huwelijksreis Malediven

Huwelijksreis naar de Malediven

Dromen jullie ervan om lekker te genieten op een parelwit strand of in een eigen privé villa of water bungalow boven de zee, terwijl je butler je een martini per boot brengt, dan zijn de Malediven ongetwijfeld jullie ideale huwelijksreisbestemming.

Contacteer ons

Onze favoriete bestemmingen voor huwelijksreizen en honeymoon vakanties

Huwelijksreisbestemming de Malediven

Ieder jaar overtreffen de resorts van de Malediven elkaar met steeds meer weelderige en romantische ervaringen, diners bij kaarslicht voor twee op uw eigen privézandbank, of een verblijf met zijn twee in houten luxe suites op palen in de blauwe zee, die alleen per boot te bereiken zijn.

De enige moeilijke beslissing die jullie dienen te nemen, is het juiste eiland kiezen dat bij jullie het best past. Bijna allemaal eilanden van de Malediven bieden dromerige, relaxe luxe vakanties aan die geschikt zijn voor een huwelijksreis. Elk exotisch eiland is omringd door helder lichtblauw tot donkerblauw water met parelwitte zandstranden met palmbomen. De Malediven zijn trouwens één van onze eigen persoonlijke favoriete strandvakanties voor huwelijksreizen.

Wanneer is de beste reisperiode voor een honeymoon vakantie naar de Malediven?

Ga tussen november en april voor een vleugje winterzon, dan maken jullie ook minder kans op regen.

Welk hotel of resort kies je best voor een huwelijksreis naar de Malediven?

Enkele van onze favorieten verblijfplaatsen zijn de trendy design boutique hotels die we bezochten, of er zelf verbleven hebben. Onze persoonlijke voorkeur gaat voor deze exotische strandbestemming uit naar kleinschalige boho chique hotels waar je blootvoets in het zand kunt dineren met kaarslicht. Onder andere Joali en de Soneva Jani zijn oogverblindende pareltjes. Enkele luxe villa's hebben prachtige privé zwembaden.

Aangezien de Malediven als reisbestemming zeer exclusief zijn, liggen de prijzen een stuk hoger dan op andere exotische reisbestemmingen zoals bv. Mauritius.

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkt reisvoorstel op maat op de Malediven volledig uitgewerkt volgens jullie budget en persoonlijke voorkeur.

honeymoon vakantie Malediven
honeymoon vakantie naar de malediven
huwelijksreis naar de Malediven
huwelijksreizen naar de Malediven
droomvakantie Malediven