Huwelijksreis naar Mauritius

Huwelijksreis

Huwelijksreis naar Mauritius

Boek jullie huwelijksreis naar Mauritius, parel van de Indische oceaan met witte zandstranden en een helderblauwe zee, ideaal om met zijn twee lekker te genieten.

Contacteer ons

Onze favoriete bestemmingen voor huwelijksreizen en honeymoon vakanties

Huwelijksreisbestemming Mauritius

Dromen jullie ervan om lekker te genieten in hangmatten in jullie eigen privé villa of een luxe strandresort, dan is Mauritius ongetwijfeld jullie ideale huwelijksreisbestemming.

Ieder jaar overtreffen de resorts van de Mauritius elkaar met steeds meer weelderige en romantische ervaringen, diners bij kaarslicht voor twee, kortom Mauritius is de ideale huwelijksreis bestemming met super kortingen voor de bruid.

Wanneer is de beste reisperiode voor een honeymoon vakantie naar Mauritius?

Ga van mei tot en met oktober. In deze periode tref je hier aangename temperaturen tussen de 22 en 26 graden en is er de minste kans op buien.

Welk hotel of resort kies je best voor een huwelijksreis naar Mauritius?

Enkele van onze favorieten verblijfplaatsen zijn de trendy design boutique hotels die we bezochten, of er zelf verbleven hebben. Onze persoonlijke voorkeur gaat voor deze exotische strandbestemming uit naar kleinschalige boho chique hotels waar je blootvoets in het zand kunt dineren met kaarslicht. Onder andere the Paradise Cove, the Jadis en de grotere hotels van de LUX keten zijn partners waar we vaak mee samen werken. Sommige van deze hotels hebben luxe villa's met prachtige privé zwembaden.

Aangezien Mauritius de place to be is voor huwelijksreizen of om er wettelijk of ceremonieel te huwen, liggen de prijzen een stukje lager dan op andere exotische reisbestemmingen zoals de Malediven.

Ceremonieel trouwen of wettelijk huwen op Mauritius

Of u nu droomt van een intieme ceremonie op blote voeten op een zonovergoten strand of een weelderig banket de tuin van een boutique hotel, laat Honeymoon Vakantie uw trouwfeest op Mauritius voor elk klein detail zorgen, van de voorbereidingen bij ons op kantoor tot uw grote dag, inclusief alle leuke extra’s ter plaatse voor u feilloos regelen.

Wat dacht u van een pre-wedding spa verwennerij, tot uw huwelijksreis met bloemen, fotograaf enz. verzorgd tot in de puntjes op het geregeld door onze plaatselijke wedding coördinator op het paradijselijke eiland Mauritius.

Voor een zeer magische aangelegenheid en een unieke once in a lifetime experience bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons géén overvolle resort of standaard trouwpakketten op Mauritius maar maatwerk volledig uitgewerkt volgens uw wensen en budget.

Alles wordt op voorhand in ons kantoor uitgewerkt en betaald zodat u enkel ter plaatse voor 100 procent zorgeloos dient te genieten van uw wettelijk huwelijk of ceremonieel trouwfeest op Mauritius.

Zelf trouwden we in de Paradise Cove op een idyllisch strand aan de Noordwest kust van dit prachtige eiland in de Indische Oceaan. Voordien hadden we een weekje actieve vakantie erop zitten op het prachtige natuureiland La Réunion waar wandelen in tropische regenwouden en vulkanen centraal stonden.

Bijna wekelijks verzorgen we met Honeymoon Vakantie huwelijken en trouwfeesten over gans Mauritius. Of u nu wenst verblijven in een intieme villa met zwembad of toch liever wat sportiever in een luxe top resort, alles kan. Ontdek onze verzameling van prachtige trouwlocaties die zelf voor jullie ter plaatse hebben geselecteerd.

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkt reisvoorstel op maat op Mauritius volledig uitgewerkt volgens jullie budget en persoonlijke voorkeur.

paradise cove hotel
huwelijksreis in mauritius
trouwen op mauritius
wedding mauritius
huwelijk op mauritius
wettelijk trouwen op mauritius
huwelijksreis mauritius