Huwelijksreis naar Peru, land van de Inca's

huwelijksreis peru

Huwelijksreis naar Peru

Boek jullie huwelijksreis naar Peru, spot condors in de Colca vallei en bezoek de prachtige site van Machu Picchu. Een honeymoon vakantie door Peru is iedere dag verbaasd staan van de prachtige natuur en indrukwekkende historische sites.

Contacteer ons

Onze favoriete bestemmingen voor huwelijksreizen en huwelijksreis vakanties

Huwelijksreisbestemming Peru

Die bucketlist-trip naar Machu Picchu boeken, hoeft niet te betekenen dat je een week lang zonder douche langs de Inca Trail ploetert. Er zijn manieren om de Heilige Vallei in stijl te doen. De spectaculaire Andes Explorer-trein van Belmond , die door de Andes dendert, langs het Titicacameer tot in Cusco, met een spa om koppels te helpen ontspannen en eindigen doe je 's avonds aan de bar met een Pisco Sour in de restauratiewagen.

Wanneer is de beste reisperiode om op huwelijksreis naar Peru te vertrekken?

Bezoek in het droge seizoen - mei tot oktober - voor de beste kans op heldere, wolkenloze uitzichten, maar probeer het drukke hoogseizoen (juni, juli en augustus) te vermijden. Zelf reisden we door Peru, trouwens één van onze favoriete bestemmingen in Zuid Amerika, in de maand juli en al bij al viel de drukte goed mee. Peru is ook géén massa toerisme bestemming. Hier vindt je nog de authenticiteit die op vele andere bestemmingen vaak zoek is.

Waar verblijf je best in Peru tijdens jullie huwelijksvakantie?

Peru doe je het best aan de hand van een rondreis met binnenlandse vluchten. Stap in Cusco uit om het platteland in te trekken en verblijf in Tambo del Inka , een Luxury Collection-retraite met een privétreinstation vanwaar je rechtstreeks naar de Inca-citadel van Machu Picchu wordt gebracht. Het heeft ook een lekkere keuken, een binnen- en buitenzwembad en 360 graden uitzicht op de bergen. Perfect voor een vleugje avontuur.

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkte huwelijksreis op maat naar Peru volledig uitgewerkt volgens jullie budget en persoonlijke voorkeur.

honeymoon vakantie  naar Peru
Huwelijksreizen Peru.jpeg
huwelijksreis naar Peru
huwelijksreizen naar Perug