Huwelijksreis naar de Seychellen

huwelijksreizen naar Seychellen

Huwelijksreis naar de Seychellen

Boek jullie huwelijksreis naar de Seychellen, een buitenaards mooi paradijs in de Indische oceaan met palmbomen omzoomde witte stranden die langzaam overgaan in een turquoise blauwe zee.

Contacteer ons

Onze favoriete bestemmingen voor huwelijksreizen en huwelijksreis vakanties

Huwelijksreisbestemming Seychellen

De archipel van de Seychellen is de ultieme fantasie voor een schipbreukeling. Het is buitenaards mooi, het archetypische paradijs in de Indische Oceaan. Met palmen omzoomde stranden die langzaam overgaan in een dromerige turquoise zee. En er zit een romantische wildheid in die sommige anderen niet hebben; de eilanden van de Seychellen zijn minder verzorgd; er valt avontuur te beleven en nieuwsgierige dieren vindt je in het wild terug.

Soms heb je het gevoel dat je op de Galápagos eilanden bent met de reuze schildpadden naast je. Exotische dieren zijn zowel te spotten tussen het oerwoud als in de koraalriffen.

Het is niet moeilijk om 's morgens op een strand te komen waar jullie als eerste voetsporen in het poederwitte zand kunt achterlaten.

Wanneer is de beste reisperiode voor een huwelijksvakantie naar de Seychellen?

Mei tot oktober - perfect getimed voor het trouwseizoen - wanneer de passaatwinden waaien bij verfrissend koel, droog weer. De temperaturen zijn het hele jaar door redelijk constant met 24-31ºC, hoewel bepaalde eilanden hun eigen microklimaten hebben, dus controleer dit eerst.

Waar verblijf je het best op de Seychellen?

Onze favoriete hotels zijn the Raffles en de Six Senses op de Seychellen. Mag het nog iets exclusiever, verblijf op North Island , het bovennatuurlijke, ultra-privé-eiland waar prince William en Kate (naar verluidt) hun huwelijksreis doorbrachten. Of op Frégate Island Private , waar u een glamoureuze ervaring op een onbewoond eiland krijgt, compleet met jachtclub en 16 grote teakhouten villa's. Iets anders maar daarom niet minder spannend is een catameran cruise waar je aanlegt op verschillende eilanden. We raden jullie alvast aan om minstens twee eilanden te combineren.

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkte huwelijksreis op maat naar de Seychellen volledig uitgewerkt volgens jullie budget en persoonlijke voorkeur.

huwelijksreizen naar Seychellen
luxr honeymoon reis naar Seychellen
honeymoonvakantie Seychellen
Seychellen huwelijksreis