Huwelijksreis naar Tahiti

huwelijksreis naar Tahiti

Huwelijksreis naar Tahiti

Boek jullie huwelijksreis naar Tahiti en ontdek groene tropische wouden en zwarte lava stranden. Verblijf in een luxe resort met zicht op de bergtoppen van Moorea en geniet met een heerlijke cocktail aan het infinity zwembad.

Contacteer ons

Onze favoriete bestemmingen voor huwelijksreizen en huwelijksreis vakanties

Huwelijksreis bestemming Tahiti

Hoge pieken, rustige lagunes en kristalhelder water trekken al jaren huwelijksreizigers naar de kusten van de Stille Zuidzee van Tahiti.

Afgelegen exotische eilanden, dragen tot ​​​​​​​​​​​​​​de aantrekking bij aan het gevoel volledig gedompeld te zijn in het eilandleven. In de vorm van een acht of een oneindigheids symbool, is Tahiti het grootste eiland in Frans-Polynesië, met zwarte zandstranden en twee uitgedoofde vulkanen tussen zijn charmante verzameling ruige landschappen.

Maak alvast een wandeling in de Papenoo-vallei, in het hart van het eiland, met zijn globale oerwouden en reeks watervallen, perfect om af te koelen na de wandeling bij warm weer.

Wanneer is de beste reisperiode voor Tahiti?

De beste tijd om Tahiti te bezoeken is tussen juni en augustus, wanneer het klimaat het droogst is en het weer zacht is.

Waar verblijf je beste op huwelijksreis in Tahiti?

Niet alle hotels kunnen bogen op een natuurlijk aquarium, maar het InterContinental Tahiti Resort wel. Met groene tuinen, uitzicht over de vulkanische toppen van Moorea Island en een gastronomisch restaurant boven het water, is dit een topbestemming voor een huwelijksreis op Tahiti.

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkte huwelijksreis op maat naar Tahiti volledig uitgewerkt volgens jullie budget en persoonlijke voorkeur.

huwelijksreis naar Tahiti
huwelijksreizen naar Tahiti
huwelijksbestemming Tahiti
honeymoonvakantie naar Tahiti