Droomvakantie naar de Malediven vanaf 2.785 euro per persoon

honeymoon vakantie Malediven

Droomvakantie naar de Malediven vanaf 2.785 euro per persoon

Reserveer voor 10/03/23 uw 10 daagse reis naar de Malediven inclusief vluchten in een 4 sterren luxe hotel op basis van all inclusive

Contacteer ons

Droomvakantie naar de Malediven in Riu Atoll hotel op basis van all inclusive

De eilanden van de Malediven zijn vanwege de bijzondere geografie, paradijselijke stranden, kristalhelder water en onovertroffen natuur een absolute droombestemming. Hier ontdekken jouw klanten al duikend de spectaculaire onderwaterwereld, genieten er van prachtige zonsondergangen en laten zich meeslepen door de pracht van het idyllische Riu Atoll****, gelegen op het privé-eiland Maafushi.

Inbegrepen:

  1. Internationale vlucht met Emirates inclusief taxen

  2. Transfers heen en terug ter plaatse met een binnenlandse vlucht en boot

  3. verblijf 7 nachten in de Riu Atoll**** op basis van all inclusive

Prijs vanaf 2.785 euro per persoon op basis van een dubbel

Wat is inbegrepen in deze droomvakantie naar de Malediven?

Wat is niet inbegrepen in deze droomvakantie naar de Malediven?

honeymoon reis Malediven

honeymoon reis Malediven

Reisschema naar de Malediven

Dag 1 - Vertrek Brussel

In de late namiddag/avond vertrek uit Brussel met Emirates naar Male via Duba

Dag 2 tot 8 - Aankomst en verblijf Malediven

U komt ’s ochtends aan op de Malediven, een parelsnoer van paradijselijke eilanden, verspreid over de diepblauwe Indische Oceaan. U reist in 45 min. per binnenlandse vlucht van Male naar Kudahuvadhoo en gaat daarna per speedboot verder naar het hotel (15 min.). 
 
U verblijft 7 nachten in Riu Atoll**** gelegen op het paradijselijke privé-eiland Maafushi.  Een onvergelijkbaar all inclusive hotel dat geopend werd in de zomer van 2019 en waar u kan genieten van een exclusieve service. 
 
Dit resort heeft 264 kamers die met de beste voorzieningen uitgerust zijn zoal minibar, airconditioning, kluis en satelliet-tv. 
 
U geniet van heerlijke maaltijden, snacks en drankjes in het hoofdrestaurant ‘Dhoni’ of u kan kiezen voor à la carte maaltijden in het ‘Beef Steak House’ of het Italiaans restaurant ‘Sofia’.  Voor het diner kan u ook opteren voor internationale gerechten die à la minute klaargemaakt worden of voor vegetarische schotels. Tweemaal per week is er een themabuffet. 
 
Kuier langs het poederwitte strand, neem een duik in het zwembad met swim-up bar of laat je verwennen in de Renova Spa. Voor de actieve reiziger zijn er verschillende waterporten mogelijk zoals kajakken, peddelsurfen, duiken of snorkelen en groepslessen in de RiuFit zone. Voor de kids is er een kinderzwembad, kidsclub Riuland en animatie. 

Dag 9 tot 10 - Male-Brussel

Een transfer per boot en binnenlandse vlucht brengt u terug naar de luchthaven, voor uw retour met Emirates naar Brussel via Dubai. Aankomst ‘s avonds of de volgende dag volgens het gekozen uurschema. 

Contacteer ons vrijblijvend voor een reisvoorstel op maat naar de Malediven.

huwelijksreis Malediven
droomreis Malediven
reis naar Malediven
honeymoon Malediven
honeymoon vakantie Malediven