Huwelijksreis naar Marokko

huwelijkreis marokko

Huwelijksreis naar Marrakesh te Marokko

De ideale huwelijksreis bestemming dichtbij in onze winterperiode

Contacteer ons

Dichtbij op honeymoon naar de zon in onze winterperiode

Marokko op een viertal uur vliegen vanuit België is de ideale honeymoon bestemming tijdens onze koude winterdagen. Marrakesh is de ideale zonnige romantische ontsnapping als het thuis somber weer is. 

Alhoewel de drukte van de souks en de oude binnenstad enige gewenging vergt, zijn er tal van rustige leuke plekjes in en rond de historische oude stad Marrakesh. Ver weg van het lawaai van het Jemaa el-Fna-plein en de toeristen in de Jardin Majorelle gaan jullie buiten de medina een bezoekje brengen aan het Musée Yves Saint Laurent Marrakesh, gevolgd door een drankje in Grand Café de la Poste, een van de mooiste restaurants in de stad. 

Marrakesh telt vele luxe tophotels en riads binnen de stadsmuur of verscholen tussen de palmbomen in de palmentuin buiten de stad. Toch liever op avontuur in de bergen of woestijn? Dan lonkt het Atlas gebergte en de woestijn in de verte.

Onze favoriete riads zijn ongetwijfeld 72 Riad living en Dar Zemora. In de categorie luxe resort zijn La Mamounia, Oberoi hotel Amanjena juweeltjes om tijdens jullie huwelijksreis te verblijven.

Tijdens jullie huwelijksreis kunnen excursies op voorhand gereserveerd worden zodoende jullie optimaal van de honeymoon vakantie in Marrakesh kunnen genieten. Van een traditioneel diner in de woestijn bij de lokale bevolking tot een privé jeepsafari in het Atlas gebergte, alles wordt perfect op voorhand geregeld met de beste lokale agenten ter plaatse.

Benieuwd naar een huwelijksreis naar Marokko en Marrakesh, contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

huwelijksreis Marokko
huwelijksreizen marrakesh
honeymoon marokko
huwelijksreis naar marrakesh