Trouwen in het buitenland

Honeymoon
Vakantie
Honeymoon Vakantie
Trouwen op Ibiza

Trouwen in het buitenland

Wettelijk of ceremonieel trouwen in het buitenland

Maak een afspraak

Laat uw wettelijk huwelijk of ceremoniële trouw in het buitenland zorgeloos door ons regelen

Wettelijk huwen in het buitenland zonder de papieren administratie ter plaatse? Wij regelen uw trouw en de wettelijke afhandeling op uw honeymoonvakantie zodoende u zorgeloos kunt genieten.

Trouwen in Toscane

Wettelijk en ceremonieel trouwen in Toscane en Italië

Trouwen in het buitenland

Of u nu wettelijk of ceremonieel trouwt met zijn twee in een kerkje te Italië of toch liever een groot huwelijksfeest in Toscane, met Honeymoonvakantie regelen wij uw huwelijk in het buitenland tot in de puntjes. Over gans Italië hebben we prachtige charme hotels of villa's waar we een prachtig trouwfeest kunnen organiseren.

Huwelijksreis op Mauritius

Ceremonieel of wettelijk trouwen op Mauritius

Trouwen in het buitenland

Wettelijk of ceremonieel trouwen op een parelwitte zandstrand of onder een prieeltje in de tuin. Op het exotische eiland Mauritius verzorgen wij al jarenlang wettelijke huwelijken zonder zorgen. Alle nodige documenten worden op voorhand geregeld zodoende u ter plaatse optimaal kunt genieten van uw huwelijk op Mauritius.

Huwelijksreis met Honeymoonvakantie

Trouwen op een parelwit droomstrand op Seychellen

Trouwen in het buitenland

Wie droomt niet van een ceremonieel of een wettelijk huwelijk op een parelwit zandstrand? Op de Seychellen hebben we enkele bijzondere mooie droomlocaties om met de blote voeten op het strand het ja woord te geven. Trouwen op een exotisch strand met palmbomen in de Seychellen kan zowel ceremonieel als wettelijk.

Trouwen in Las Vegas

Wettelijk huwen in een wedding chapel te Las Vegas in de USA

Trouwen in het buitenland

Wettelijk of ceremonieel trouwen in Las Vegas door een Elvis imitator, of toch liever een intieme wedding chapel om het ja woord te geven? Alles kan in Las Vegas. Combineer het huwelijk in Las Vegas met enkele mooie excursies zoals een helikoptervlucht boven de Grand Canyon of een tour aan de Westkust.

Wettelijk trouwen in het buitenland

Wettelijk huwen op Aruba of Curaçao in de Antillen

Trouwen in het buitenland

Wist u dat u wettelijk of ceremonieel kunt huwen op de Nederlandse Antillen? Jarenlang organiseert Honeymoonvakantie huwelijken op Aruba, Bonaire of Curaçao met net dat tikkeltje meer. Geen massa maar een intiem charme hotel op het strand waar u zorgeloos kunt trouwen op de Antillen.

Honeymoon naar de Malediven

Ceremonieel trouwen op een droomstrand in de Malediven

Trouwen in het buitenland

Laat uw ceremoniële trouw op de Malediven feilloos door ons regelen. Van idyllische locatie op het strand tot kapper en fotograaf, alles wordt perfect tot in de puntjes op voorhand uitgewerkt zodoende u zorgeloos en optimaal kunt genieten van uw ceremonieel huwelijk op een eiland van de Malediven.

Trouwen in Hawaii

Trouwen op Hawaii of huwen op een strand in Honolulu

Trouwen in het buitenland

Ceremonieel trouwen in de vijftigste staat van de verenigde staten van Amerika. Een prachtig vulkanisch en groen eiland dat huwen op Hawaii een extra dimensie geeft. Geef het ja woord op een lava strand of in een tropische groene tuin onder een prieeltje, alles kan op voorhand perfect geregeld worden.

Trouwen op Ibiza

Ceremonieel trouwen op Ibiza in een trendy beach club

Trouwen in het buitenland

Mag het huwelijk in het buitenland iets hip en lounge zijn, dan is trouwen op Ibiza de locatie bij uitstek. Wij reserveren een trendy beach club waar u ongestoord op een privé strand kunt trouwen. Een huwelijk op Ibiza biedt een goeie mogelijk om vrienden en familie uit te nodigen. De korte vlucht kan ook met privé jet.

Trouwen in Frans Polynesië

Wettelijk trouwen in Bora Bora op Frans Polynesië

Trouwen in het buitenland

Trouw ceremonieel of wettelijk in het buitenland op één van de mooiste stranden ter wereld en verblijf in een bungalow op het water. De gastvriendelijke bevolking verwelkomt je bij aankomst met een bloemenkrans en een lokale cocktail tijdens een romantische zonsondergang aan het strand.

Huwelijksreis op maat

Honeymoon vakantie

Uw droomvakantie op maat

Huwelijksreis op maat volgens uw wensen en budget

Maak een afspraak
Huwelijksreizen & trouwen in het buitenland, maak een afspraak met huwelijksreis specialisten Nathalie en Wim
Jouw vakantie op maat in drie stappen

Stap 1

Maak een afspraak voor een videogesprek of kom langs.

Maak een afspraak

Stap 2

Ontvang uw persoonlijk reisvoorstel op maat, we bespreken dit samen.

Stap 3

Boek veilig en vertrouwd uw droomvakantie zonder zorgen.