Huwelijksreis naar Bora Bora

huwelijksreis naar bora bora

Huwelijksreis naar Bora Bora

Boek jullie huwelijksreis naar Bora Bora en geniet van prachtige stranden en een helderblauwe zee. Snorkelen of duiken kan veilig in een rif waar jullie prachtige exotische vissen ontdekken.

Contacteer ons

Onze favoriete bestemmingen voor huwelijksreizen en honeymoon vakanties

Huwelijksreisbestemming Bora Bora

Bora Bora in Frans-Polynesië staat bekend om zijn uitgestrekte vulkanische uitzichten, aquamarijn blauwe lagunes en parelwitte zandstranden omringd door groene palmbomen. Toevoegen aan deze tropische bundel zijn de luxe villa's boven een laguna in het water die het beeld van de huwelijksreis uit een sprookjesboek compleet maken.

Kortom een huwelijksreis naar Bora Bora is een beproefde formule die perfect is gebleken voor stellen vermoeidheid na de bruiloft heerlijk willen relaxen op een exotische strand, verweg van alle drukte en toerisme.

Weg van andere traditionele huwelijksreisbestemmingen zoals Hawaï en de Caraïben , geven de meeste resorts hier de voorkeur het pamperen van honeymoon koppels en staan ​​erom bekend om alles uit de kast halen wat service betreft.

Verwacht privé-eilandpicknicks, intieme snorkelexcursies en uitgebreide spa - arrangementen.

Als je wat avontuurlijker bent, is Bora Bora omgeven door eilandjes en een turquoise lagune beschermd door een koraalrif, waardoor het een uitstekende plek is om te duiken of te snorkelen.

Er zijn geen directe vluchten naar Bora Bora, dus reken al vlug dat je een dagje onderweg naar deze exotische bestemming.

Wanneer is de beste reisperiode voor een huwelijksreis naar Bora Bora?

De beste tijd om naar Bora Bora te gaan is tussen november en april, wanneer de temperaturen nog warm zijn. Het hoogseizoen loopt van mei tot oktober, en hoewel regenbuien in deze periode minder frequent worden, neemt het aantal bezoekers toe en stijgen de tarieven.

Welk hotel kies je nu het best voor een honeymoon vakantie naar Bora Bora?

Het Four Seasons Resort Bora Bora is onlangs uitgeroepen tot een van de top 15 resorts in Australië en de Stille Zuidzee. Het is niet alleen geliefd bij reizigers over de hele wereld vanwege de ongeëvenaarde collectie bungalowsuites boven het water, villa's aan het strand en uitstekende eetgelegenheden, maar kan de afgelopen decennia ook beroemd worden als achtergrond voor verschillende films. Ook een topper als huwelijksreisbestemming is een zeilcruise naar onder andere Bora Bora en Frans Polynesië.

Aangezien dit een exclusieve honeymoon reisbestemming is, liggen de prijzen een stuk hoger dan andere exotische huwelijksreisbestemmingen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een uitgewerkt reisvoorstel op maat naar Bora Bora, uitgewerkt volgens jullie persoonlijke wensen.

huwelijksreis naar bora bora
huwelijksreis naar bora bora
huwelijksreis naar bora bora
huwelijksreis naar bora bora
huwelijksreis naar bora bora
huwelijksreis naar bora bora
huwelijksreis naar bora bora